Ne jemi në kërkim të një specialisti të marketingut SEO-SEM, që ti bashkohet ekipit tonë.
Si menaxher i SEO do të jeni përgjegjës për planifikimin, zbatimin dhe menaxhimin e strategjisë sonë SEO-SEM.

Per këtë pozicion, kërkohet eksperiencë e mëparshme pune, dhe me shumë rëndësi njohja shumë e mirë e gjuhës italiane, të folur dhe të shkruar.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *