Për përgatitjen e këtij lëngu të fuqishëm duhet të ndani një sasi shumë të vogël parash.

Shkrirja e akullit nga xhamat e veturave për shumicën e shoferëve është e obligueshme të përgatiten për ngasje në muajt e dimrit.

Shtresa e fortë e akullit na detyron ta heqim akullin me gërryese në dorë dhe të luftojmë me mungesën e kohës gjatë nxitimit të mëngjesit, andaj të vetmen gjë që shumica e shoferëve do ta dëshironin është lëngu shpëtimtar i cili shkrin sipërfaqet e akullta!

Ju nevojiten vetëm tre përbërës – alkool, detergjent për enë dhe uji i nxehtë, si edhe një shishe me spërkatës, transmeton Telegrafi.

Source: New feed