Nuk është kurrë banal në konferencat për shtyp Sulejman Starova. Partizani i tij përballet me Lushnjën e fundtabelës dhe i duhen me çdo kusht pikët. Presioni është në krahun e të kuqve, që duhet të motivohen maksimalisht, illustrimi s’ka nevojë për koment, Lushnja për Partizanin, si Reali i Madridit.

Në qoftë se ka ndeshje delikate, është kjo me Lushnjën. E kemi krahasuar me shprehjen e Spallettit, është sikur po luajmë me Realin e Madridit. Pikët janë shumë të nevojshme.

Ka kritikuar në vazhdimësi gjykimin, madje edhe është dënuar për këtë, por Starova jep “besën” se nuk do të flasë më për arbitrat, me shpresën se do të gjykojnë drejt.

Kam bërë be se nuk merrem më me gjyqtarët. Do ta bëjnë drejtuesit e klubit. Nëse gjykimi do të ketë ndryshime pozitive, e gjitha skuadra ka besim se mund ta arrijmë objektivin.

Partizani vjen pas dy ndeshjeve të mira, por të pashpërblyera me pikë.

Ka kontradiktë mes lojës dhe pikëve të grumbulluara. Kur bëhet analiza, kuptohet që faktori i jashtëm ka ndikuar. E rëndësishme është që të vazhdojë me këtë rrugë. Me lojërat të mira do të vijnë edhe rezultatet. Do të luftojmë për pjesëmarrjen në Kupat e Europës.

Source: New feed