Nga një hulumtim i gazetës MAPO rezulton se në 90 KZAZ në të gjithë vendin anëtarët e emëruar nga PS në pjesën dërrmuese të tyre, 203 persona janë të angazhuar në administratë, prej të cilëve 117 janë drejtorë. Bien në sy emra që janë vënë nën akuzë ose janë shkarkuar për abuzim me detyrën, si rasti i Klodjan Gradecit, drejtori i AKBN, por dhe të tjerë. Gardianë të pushtetit janë dhe biznesmenë që rezultojnë se fitojnë të gjithë……
Source: New feed

Leave a Reply