Në Milano, Itali, koronavirusi Covid-19 duket se ka ardhur shumë më herët se sa rasti i parë zyrtar.

Këtë e tregon një studim i realizuar në Milano, por sipas studiuesve, forma e koronavirusit nga muaji shtator i 2019, kanë qenë më të lehta.  

Në studimin e Institutit për Tumorët i Milanos dhe universitetit të Sienës tregohet se rreth 11% i pacientëve që kishin bërë testimin për verifikimin e tumorit në periudhën shtator 2019-mars 2020, kanë rezultuar me antikorpe ndaj SARS-COV-2 si……
Source: New feed