ambjent

Jam mashkull 27 vjec kerkoj cifte s’kam experienc të me cifte dhe Dua t’a pervojë ket ndjesi t mrekullueshme ju mirpres nuk kam ambjent duhet t’a gjeni vet 🤝🤝🤝🤝
Source: New feed

Femra e cifte stop meshkujt
Kerkoj femra cifte per ekprienca te mira per te dy palet ju mirëpres jam mashkull 26 vjec 187 i gjat 90 kile vet ciftet kush deshiron te vije Tirane dhe te siguroj vendin ku do kalojm supeeer nuk kam ambjent ju mirëpres go…
Source: New feed