arsimuar

Jam 25 vjec, shume simpatik, i arsimuar ne Fizioterapi jashte vendit. Ndodhem ne Tirane per nje periudhe 2 mujore ndaj kam vendosur te rritem ne eksperience duke ofruar masazhe free per femra te cdolloj moshe. Pranoj rezervim dhe nga femra te cilat kane n…
Source: New feed

Jam Eri, jam 26 vjec. Jam i arsimuar, ushtroj profesionin ne qytetin e Shkodres jam 1.88 m i gjate, esmer, floket e zinj, trup te rregullt edhe elegant. jam shum i paster. jetoj ne Shkoder kam deshire te provoj eksperica te reja edhe do isha shume i lumtu…
Source: New feed