ashje

Aka Naj M50+ qe don me kalu sonte me nje shok tmir , Naten , Vetem serioz kam vend per sonte e theksoj qe oferta osht per sonte , kush tjesh i sinqert i pastert dhe sekret ashje tjeter , flm ne mirkuptim Respekt
Source: New feed