askush

Pershendetje!

Jemi nje çift simpatik.
Kerkojme te njohim nje vajze pa komplekse dhe serioze per te realizuar nje eksperience treshe me ne si çift.
Ose nje cift serioz , korrekt dhe me nivel.
Çdo gje do mbetet sekret edhe askush nuk do ta mare ves…
Source: New feed