bash

Pershendetje çifte te nderuara,
Jemi çift reth 50-tave kerkojm nje çift nga 50-60 vjeq per miqesi te qendrueshme dhe pa kushte qe bash te shoqerohemi ta pim naj got verë etj.
Ju lutem te jeni te sinqert dhe diskret
Nese vendosni te na shruani ju lu…
Source: New feed