bashku

pershendetje te nderuar qift nga mosha 20 vjeq deri 50 vjeq pa perjashtime ,kush nga ju deshiron ta shef gruan e vet duke ja qir dhe njekosisht deshiron te thith Ka-rin se bashku.me.gruan e vet le te me lajmrohet permes modulit jam mashkjll 42 vjeqar i p…
Source: New feed