betem

Pershendetje jam nga gjilani
Deshiroj te njohem me nje qift per qellime argetimi
Jam i paster shum i sinqert dhe familjar
Ju lutem betem oferta serioze
Kam organin koxha te madh mbi 20cm
Kushte te mira ju lutem vetem oferta seroze
Tel + 383 94 6…
Source: New feed