budall

Jemi nje qift i bukur 34m 27f po kerkojm nje mashkel me p…te paster dhe sekret .jukisha lut te jeni sekret dhe te sinqert .dhe pa foto nuk per gjigjem ju kisha lut te jeni seroz se jem familjar .kem qef njerz te pjekur e jo budall .ja ku e keni adresen…
Source: New feed