cilin

Jemi Çift , Familjar , normal të pastër dhe Sekret , jemi të moshës së mesme , Kërkojm një mashkull një shok , Tmir met cilin doti ndajm qastet më të mira , Për më shum detaje flasmi , mosha e preferuar mbi të 50 tat , më të ri spranojm ë…
Source: New feed

A jeni të irrituar në jetë? ju mendoni se gjithçka ka humbur? Nuk ka shpresë nga ndonjë ku? Epo unë kam një lajm të mirë për të gjithë ju sot, është një i privilegjuar që takoni personin e duhur. Unë jam një Njeri i njohur, të cilin t?…
Source: New feed