deshiren

Pershendetje.jam mashkull 37 vjec.i kendshem.sekret.i paster.me pak eksperienca me çifte por me deshiren per te dhene dhe marre me te miren.
kush çift me eksperience apo pa te tille te njoftoj.
moshat e preferuar nga 30 e lart.

kerkoj seriiozitet.p…
Source: New feed