diskrete

Po shkruaj per here te pare ne kete sit, jam 38 vjec nga tr i shkolluar jashte dhe i plotesuar ne cdo drejtim.
Shpresoj te njoh nje vajze per nje lidhje diskrete , per te kaluar momente te bukura.Mosha e preferuar 18-35 vjec,vajza te jete simpatike sic j…
Source: New feed