doni

nuk keni nevojë për një **** më shpejt?
A doni t’i jepni fund krizës suaj financiare?
Ne jemi një kompani me reputacion për huanë që u japim hua njerëzve që kanë nevojë për **** komerciale, dhe të gjitha llojet e interesit të kredisë pr…
Source: New feed

Jam 30 vjec nga durresi shum aktiv ne seks…cdo mami ose cift qe ka deshir te kaloj momente te paharrueshme mos hezitoni te me kontaktoni ne whatsapp ne nr 0694822012 me shkruani dhe me dergoni foto nese doni te ju kthej pergjigje…vetem sms nuk funks…
Source: New feed