dyt

Jemi qift 27 dhe 24 vjet jetojm ne gurbet do jem ne pushime te fund fitit ne kosov kerkojm nje qift te bukur dhe te sinqert
Te jen ne moshen ton , jem te bukur me trup te mir dyt , kerkojm te njejten
Dhe jemi te pastert
Jem te hapur kshtu qe propo…
Source: New feed

Jemi qift 27 dhe 24 vjet jetojm ne gurbet do jem ne pushime te fund fitit ne kosov kerkojm nje qift te bukur dhe te sinqert
Te jen ne moshen ton , jem te bukur me trup te mir dyt , kerkojm te njejten
Dhe jemi te pastert
Jem te hapur kshtu qe propo…
Source: New feed