eksperience

Jam 25 vjec, shume simpatik, i arsimuar ne Fizioterapi jashte vendit. Ndodhem ne Tirane per nje periudhe 2 mujore ndaj kam vendosur te rritem ne eksperience duke ofruar masazhe free per femra te cdolloj moshe. Pranoj rezervim dhe nga femra te cilat kane n…
Source: New feed

Pershendetje!

Jemi nje çift simpatik.
Kerkojme te njohim nje vajze pa komplekse dhe serioze per te realizuar nje eksperience treshe me ne si çift.
Ose nje cift serioz , korrekt dhe me nivel.
Çdo gje do mbetet sekret edhe askush nuk do ta mare ves…
Source: New feed

Pershendetje.jam mashkull 37 vjec.i kendshem.sekret.i paster.me pak eksperienca me çifte por me deshiren per te dhene dhe marre me te miren.
kush çift me eksperience apo pa te tille te njoftoj.
moshat e preferuar nga 30 e lart.

kerkoj seriiozitet.p…
Source: New feed