euro

Kerkoj nje vajze per me kalu naten bashk paguaj nje vlere mjaft te mire prej 50 deri 500 euro nvaret nga koha dhe knaqesija.

Ju lutem me shkruani vetem ato serioze jo mashtrime se vetem ignore dhe ban do merrni.
Source: New feed

Kush deshiron te ket nje bish ne shtrat le te me kontaktoj pagesa 50 euro ose edhe pa lek
Veten serioz dhe sekret
Stop njerzit qe duan mhb kot
Source: New feed