fizioterapi

Jam 25 vjec, shume simpatik, i arsimuar ne Fizioterapi jashte vendit. Ndodhem ne Tirane per nje periudhe 2 mujore ndaj kam vendosur te rritem ne eksperience duke ofruar masazhe free per femra te cdolloj moshe. Pranoj rezervim dhe nga femra te cilat kane n…
Source: New feed