fjale

54vj mashkull serioz dhe i dashur,kerkoj nje femer ne zvicer ose kosove per takime intime
Ne konsiderim vijne ato te ndara ose vejusha
Jam i dashur i urte njeri pa fjale
Nuk me interesojne qka thojne te tjeret
Me mungon dashuria sepse e kam gruan e se…
Source: New feed