Pershendetje,

Jam mashkull 38 vjecar, i arsimuar, kerkoj ndonje zonje qe te bisedojme dhe shijojme ndonje kafe a shetitje ne Prishtine. pa ndonje qellim tjteter. Jam degjues shume i mire, dhe kushdo qe ka nevoje thjesht per dike qe ta degjoj me shkruan…
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *