Disa nga personazhet e njohur shqiptarë janë të fiksuar pas rrobave të shtrenjta, dhe gjithmonë vishen me marka luksoze. Fatmirësisht ata i kanë mundësitë financiare për t’u veshur me rroba të shtrenjta. Nga ana tjetër ka disa vipa të tjerë shqiptarë, që ndoshta edhe pse i kanë mundësitë për të shpenzuar shumë para, preferojnë që të vishen lirë. Jo gjithmonë sigurisht.Për shembull moderatorja e njohur Luana Vjollca gjatë puntatave të emisionit të saj “Shiko Kush Luan”, është veshur me rroba jo shumë të shtrenjta, praktikisht të përballueshme edhe nga një vajzë e zakonshme.

Por si Luana, edhe Enca në koncertet e saj vishet “lirë”. Për të zbuluar se cilët janë këta vipa që nuk preferojnë të shpenzojnë shumë para për veshjet e tyre, shikoni fotot e mëposhtme.

(Bluza kushton 99 euro)

Source: New feed