Teknik Nga Gjermania, Servisim & Shitje
 
Shtëpia & Elemente: Shes, Riparoj & Servisoj
Qyteti: Skenderaj
Kategoritë: Teknikë e Bardhë dhe Aparaturë

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *