Telegrafi – 17:41 27/02
Bitcoin dhe rivalët e saj nuk ofrojnë asnjë strehë për t’u strukur në rast të një stuhie. Dhe janë pikërisht ato lëvizjet e kriptomovalutave që i bëjnë çmimet e aseteve të duken më të dobëta.

Zhurnal: 50 Cent milioner me Bitcoin?

Gazeta Express: Ky është “shteti” i parë në botë që si valutë zyrtare përdor Bitcoin [FOTO]

Gazeta Express: 50 Cent milioner me Bitcoin?

8 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed