Pershendetje, jam 30 vjec, i arsimuar jashte dhe me eksperienca ne 3-she
Kam jetuar jashte dhe nuk kam komplekse rreth seksit dhe 3-sheve perkundrazi jane adrenaline qe thyen monotonine tek 1 cift.
Diskret ne maksimum dhe i paster.
Ciftet qe jane kurjo…
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *