Shitet Apartament i sapoperfunduar 2+1 me sipërfaqe 122 m² në rrugën “Dritan Hoxha”, pranë qendrës së Tiranës dhe me ndërlidhje të shumëllojshme të transportit urban.

Apartamenti ka organizim të rregullt dhe funksional, duke përfshir?…
Source: New feed

Leave a Reply