Në 24 orët e fundit ,Franca ka regjistruar një tjetër rekord të ri të bilancit të COVID-19.

Sipas autoriteteve shëndetësore, 10 mijë e 561 të infektuar me COVID-19 janë shënuar së fundmi, dhe tashmë rrëzohet edhe rekordi i së enjtes, kur Franca regjistroi 9 mijë e 843 raste si asnjëherë më parë gjatë pandemisë.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *