Toka në shitje në Qënder të Gjilanit!
 
Patundshmëri: Shes
Troje dhe Ara: 267 m2
Çmimi: 293 700 ,00 €
Qyteti: Gjilan
Kategoritë: Toka & Ferma

Source: New feed