Sun Real Estate ofron për shitje tokë me një sipërfaqe te pergjithshme prej 3700 m² dhe me adrese:Koplik, 500 m larg nga Bashkia.
Prona gëzon dokumentacion të rregullt pronësie.
🏷ÇMIMI: 4’500’000 lekë
——————————–

Source: New feed