Anëtarët e një bande mizore në Afrikën e Jugut, që torturoi, përdhunoi dhe dogji trupat e dy të rejave në dhjetor 2017, janë dënuar me burgim të përjetshëm.

Anisha dhe Joey van Niekerk, u morën peng pranë qytetit Brits në Afrikën e Jugur dhe më pas u përdhunuan brutalisht e u varën me grepa mishi në tavanin e një konteineri, sipas mediave lokale.

Dokumentet e gjyqit, tregojnë se këmbët e dy grave fatkeqe ishin të varura në ajër, teksa sulmuesit e tyre çnjerëzorë ishin siguruar……
Source: New feed