Të ndaluar tre javë më parë, katër shtetasit nga Rusia dhe Ukraina, mbeten ende pa një përgjigje nga pala shqiptare.

Ndërsa ata janë ende duke pritur një përgjigje se çfarë do të ndodhë më ta, pasi pasaportat e tyre janë të bllokuara, veliera  e tyre gjendet në Triport.

Dmitriy Nikulin, kapiteni i anijes thotë se ata aktualisht janë duke bërë një jetë të thjeshtë, gatuajmë shëtisin dhe presim ende një përgjigje se kur mund ta lënë vendin.

“Ne jetojmë……
Source: New feed