Nga Tritan Shehu 

Rama me votat e pupacëve edhe sot në atë Kuvend antikushtetues 122-sh ëndërroi në 3 D të qëndrojë në pushtet, në kundërshtim me aspiratat e vullnetin e shqiptarëve, duke shkelur rëndë rregullat e demokracisë.

Pupacët dhe populli!?….              

…pupacët që vetëm ja zgjatën agoninë pushtetit të Ramës këto muaj nuk mund të tjetërsojnë gjatë vullnetin e 3 milion qytetarëve, për……
Source: New feed

Leave a Reply