Izraeli dhe Bahreini kanë arritur një marrëveshje historike për të normalizuar plotësisht marrëdhëniet. Kështu bëri të ditur presidenti amerikan, Donald Trump.

“Vendi i dytë arab që bën paqe me Izraelin brenda 30 ditësh,” shkruan Trump.

Për dekada me radhë, shumica e shteteve arabe kanë bojkotuar Izraelin, duke insistuar se do vendosin marrëdhënie pasi të zgjidhet çështja e Palestinës.

Por muajin e shkuar, Emiratet e Bashkuara Arabe pranuan që të normalizojnë marrëdhëniet me……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *