Në momentin më të vështirë, Lady Gaga ‘u rindez’ nga gjyshja e saj për të ecur përpara.

Për Lady Gaga-n, familja është shumë e rëndësishme. Por midis antarëve të saj të familjes, ka një person më të veçantë se të tjerët.

Dhe ajo është gjyshja, e cila i ka dhënë Lady Gaga-s një mbështetje të madhe kur ishte në gjendjen e saj më të keqe, saqë këngëtarja e konsideron atë si personin që i ndryshoi vërtet jetën.

Në……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *