Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Kukës, ku pasi policia ka ndaluar një kamion pa targa të mbushur me krom, familjarët e drejtuesit e mjetit i kanë zënë pritë policisë gjatë momentit të shoqërimit në komisariat.

Për këtë arsye është bërë ndalimi I tre shtetasve si edhe shpallur në kërkim një person tjetër.

‘Kundërshtuan urdhrin e punonjësit të Policisë dhe i kanosën ata për shkak të detyrës, vihen në pranga tre shtetas dhe shpallet në……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *