Albeu.com – 19:30 27/02
Skuadra nga shkupi, Vardar është dënua për herë të tretë sivjet, për shkak të sjelljes së palejuar të publikut dhe organizimit të dobët të ndeshjes së zhvilluar kundër skuadrës Norvegjeze më 7 …

InfoSport: Në Evropë ka rregulla, UEFA gjobit Vardarin me 30 mijë euro!

Zhurnal: UEFA e gjobiti Vardarin me 30.000 euro

Alsat: UEFA, dënoi Vardarin me 30 mijë euro

5 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed