Lajmi.net – 16:41 27/02
Pjesëtarë të Ushtrisë së Shqipërisë ka shpëtuar një grua 38 vjeçare, nën e dy fëmijëve e cila ishte e sëmurë dhe kishte mbetur e bllokuar nga bora. Ajo ishte nga fshati Tejdrinë e Kukësit, ndërsa që …

SOT: Kukës/ E bllokuar në dëborë, transportohet në gjendje të rëndë në spital një 38-vjeçare

Gazeta Tema: FOTOT: Forcat Armatosura 3 orë ecjeje në këmbë për t’i shpëtuar jetën një zonje të bllokuar nga dëbora

Java News: (FOTOT) KUKES/ Ringjallen vlerat e humanizmit, 3 orë në këmbë në dëborë, FA shpëton gruan e izoluar

5 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed