Vaksina e koronavirusit, e prodhuar nga kompanitë Pfizer dhe Biontech, ka rezultuar me efikasitet 94 përqind edhe te të moshuarit.

Ky është një tjetër lajm i mirë, pasi shton shpresat se pandemisë mund t’i vijë fundi.

Por BBC në një analizë thekson se problemi është se ka akoma një rrugë të gjatë përpara se vaksina të përdoret gjerësisht në botë.

Pfizer ka premtuar se do të prodhojë 50 milionë doza vaksinash deri në fund të vitit. Por nuk duhet harruar se është një……
Source: New feed