Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, ka dënuar shkeljen e hapur që maxhoranca i bëri sot në Kuvend marrëvëshjes së 5 qershorit të arritur në Këshillin Politik, duke votuar sot në mënyrë të njëanshme ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

Vasili i është drejtuar ambasadores amerikane, duke i thënë që ‘marrëveshja që u ngjiz në ambasadën aemrikane u shkel sot për faqe të zezë nga Edi Rama’

Marreveshja konsensuale e 5 qershorit, qe u ngjiz dhe u shkrua ne Ambasaden Amerikane u shkel sot……
Source: New feed

Leave a Reply