Lajmi.net – 17:11 27/02
KEDS-i përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur për lokacionit ku do të ketë ndalje të energjisë elektrike. Sipas KEDS-it kjo ndalje do të jetë me kërkesën e KOSTT-it dhe për mirëmbajtje të …

Lajmi.net: KEDS njofton se një pjesë e vogël e Prishtinës nuk do të ketë rrymë për 35 minuta

Telegrafi: Vendet që do të mbeten pa rrymë, në ditët e ardhshme

Source: New feed