Të mërkurën në orën 16:00, Shqipëria do të luajë ndeshjen finale kundër Bjellorusisë. Me dy pikë më pak se rivali, ekipi i Rejës ka në lojë vetëm një rezultat: fitoren. Kjo, për faktin se kuqezinjtë duan vendin e parë dhe vetëm me triumfin (Shqipëria ka 8 pikë) mund të parakalohet skuadra që vjen si kryesuese në Tiranë (Bjellorusia ka 10 pikë). Kjo ndeshje, për vendin e parë, sjell gjithashtu një sërë benefitesh. Së pari, është kualifikimi për në……
Source: New feed