Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, thotë se sjelljet dhe veprimet e Ilir Metës në presidencë janë më të mirat në karrierën e tij politike. Duke folur mbi deklaratën e Presidentit të Republikës për Margarita Tutulanin, Kryemadhi theksoi se ajo është e sinqertë duke parë lidhjen shpirtërore që ka Ilir Meta me Luftën Nacional Çlirimtare. “Meqë
Source: pa