Gazeta Express – 21:11 27/02
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka folur për seancën e jashtëzakonshme që do të mbahet të mërkurën në Kuvendin e Kosovës, për Projektligjin për shënimin e kufirit ndërmjet Kosovës dhe …

Lajmi.net: Reçica tregon a janë bërë votat e mjaftueshme për kalimin e demarkacionit

Lajmi.net: “Pa marrëveshje me Listën Serbe apo VV-në, Demarkacioni nuk kalon”

Lajmi.net: Kushtet e Listës Serbe për kalimin e demarkacionit

137 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed