Ish-kryeministri Berisha ka denoncuar fillimin e punimeve në zonën më të shtrenjtë të Tiranës, nga Karlo Bolino, të cilit Edi Rama  ka dhënë një tokë që kushton 1200 euro m2 për 1 euro m2, për të ndërtuar godinën ku do të vendosë televizionin e tij.

Pikërisht në tokën ku ishte vendosur që të ndërtohej një shkollë.

‘Ky eshte monumenti i zi i mafies shqiptaro – pulieze Rama-Bolino!

Karlo Malavita dhe ortaku i tij Edvin Hajduti filluan ndertimin ne mes te Tiranes. Ata po ndertojne per……
Source: New feed

Leave a Reply