Për shumë njerëz në Shqipëri, por jo vetëm, ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqja, duhet të vendoset përballë drejtësisë, sidomos për kontratat e dyshimta koncensionare.

“Boldnews.al” ka siguruar një video ekskluzive, në të cilën Beqja gjendet realisht përballë “Drejtësisë së Re”. Por, jo në pozicionin që i duhet të japë llogari për dyshimet publike që ekzistojnë mbi të prej disa vitesh.

Mes tij dhe zyrtarëve të lartë të……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *