Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Fier këtë mengjes.

Një pëmë e madhe është rrezuardhe ka bllokuar rrugën.

Si pasojë e kësaj ngjarjeje nje makinë që ishte parkuar ne ‘hije të rrapit’ është palosur nga pesha e këtij të fundit.

Rrapi ka rene gjajtë orëve të natës dhe ka  bllokuar rrugën. Ndërkohë mësohet se janë dëmtuar tre makina. Një nga mjete ka pësuar dëme serioze.

Policia e zjarrfiksit janë në vendgjarje për……
Source: New feed

Leave a Reply