Ndodhi edhe kjo!

Një deputet mban fjalim para efektivëve të Policisë së Shtetit. Episodi i padëgjuar ka ndodhur sot në Elbasan, ku deputeti i Partisë Socialiste, Taulant Balla ka mbajtur një fjalim para efektivëve, në ceremoninë e prezantimit të Forcave Shqiponja në Drejtorinë Vendore të Policisë në këtë qark. Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, foli për krimin, për politikën dhe kazanin, duke e kthyer në një miting politik, një ceremoni që në asnjë rast nuk ka lidhje……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *