Valentina Pemaj, historia e së cilës ka bërë xhiron në rrjet, pasi akuzohet se ka dhunuar vjehrrin, ka zbuluar për Syri TV se si ka nisur sherri. Nëna e katër fëmijëve hedh poshtë të gjitha akuzat dhe thotë është viktimë e dhunës.

Valentina Pemaj nga Bushati i Shkodrës, e cila është martuar në Zadrimë të Lezhës, i ka hedhur poshtë të gjitha akuzat për dhunë, duke pohuar se ajo ka qenë viktimë e dhunës së vjehrrit. Në një intërvistë për Syri Tv, nëna e……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *